Voordelen voor member

CHRISTMAS Spirit en NA-KERST UITVERKOOP! Toegang GRATIS!
Volgens de Christelijk kerken is de maand december – de Christmas spirit month! Een verhaal over magische licht energieën die los komen en de aarde bezoeken. Denk aan de Kerst verhaal van Mr. Scrooge? Daarom is dit heel belangrijk dat wij de heilige geest oproepen om onze overledenen te zegenen, vaak zijn het in deze tijden dat wij ze missen.

Wij koken, bakken en kopen fruit of iets lekkers. We maken kerstkransen, kerst stukjes, maar soms doen wij in de vorm van geurende wierook, waxine kaarsjes, liefde berichtjes op papier, geurende bloemen…. en wat zoets… of geven elkaar KERST cadeaus onder de KERSTBOOM!
In het verre oosten kennen we geen 5 december feest – Sinter Klaas en Zwarte Pieten, maar KERST is het meest en grootst gevierd onder de bevolking, van alle geloof overtuigingen en culturen…. KERST is een dagje vrij, een festiviteit die gedeeld is door alle groeperingen….zonder discriminatie en het Kerst verhaal van Jesus zijn geboorte wordt weer door de ouderen verteld aan hun klein kinderen.

Daarom wil Lady Lynn dit jaar 3 dagen in december op donderdag, 27 dec, vrijdag, 28 dec. en zaterdag op 29 december 2018 met gratis workshops over kleuren en nummers en een na-KERST uitverkoop organiseren. Waarom niet vóór KERST? Omdat er voldoende kerst aankoop zijn aangeboden, maar geen na-kerst uitverkoop! Deze 3 dagen zijn bedoeld om ook iets voor te bereiden voor het nieuwe jaar, wat kunnen we aan doen om voornemens en nieuwe projecten of persoonlijke uitdagingen aan te pakken en voor te bereiden. In het jaar van de Water Varken jaar van 2019 met LO SHU JAARGELUKS nummer 8 en COSMIC 3! BIJZONDERE COMBINATIE, maar wat betekent dit? Kom en luisteren…de bellen rinkelen.

1e donderdag valt op 27 december 2018
2e vrijdag is 28 december 2018
3e is zaterdag 29 december 2018

Tijd : 11.00 uur tot 15.00 uur – Plaats : Eslaan 5 (V) in Bussum Gooise meren.
Aanmelden via online of bel/email/whatsapp/Messenger aub. Voor de eerste haalt, eerste maalt…. en voor uw moeite geef Lady Lynn ook een verrassingscadeau! Meldt u duidelijk de datum van uw bezoek.
Gelooft u wel dat er veel meer is tussen hemel en aarde? Doe iets vriendelijks, help anderen.
Bijdragen komen ten goede van Lady Lynn’s project COSMIC DRAGON CLUB, of wordt *CDC-lid voor € 16,80 per jaar
daaronder valt ook haar eerdere project van “CHILDREN OF THE FUTURE!”
U kunt een sponsoring/gift/donatie of lid worden van de Cosmic Dragon Club door het bedoelde bedrag OF een tien voud € 168,00 daarvan te storten op
Rabobank rekening nr. NL32 RABO 0333 579 666
Mevrouw C. Gerkens-Lim t.b.v. “CDC donatie/sponsor/gift/*lid” (* kruis aan)

Als *lid kunt u tot maximaal 4 keer per jaar een mini workshop van Lady Lynn bijwonen en bij aankoop in de showroom heeft u voordeeltjes en kortingen. Plus voor de Chinees Nieuwjaarslezing krijgt u een cadeau bon van € 8,00 en dit alles “Zonder verplichtingen.”
Er is ook een “platform” en een “forum” met deskundigen waar u uw vragen kunt stellen en kennis maken met andere die ook hetzelfde interesse hebben in de Cosmic Wind & Water filosofie, of in de wat bekende Feng Shui wereld. Kinderen van 6 tot 18 jaar krijgen gratis begeleiding of coaching.
Lady Lynn’s wens is haar nalatenschap via haar verkoop van o.a. diensten en boeken aan de club te schenken om goede doelen voor het milieu, “MENS EN DIER” te kunnen ondersteunen.

Met een kosmisch wens en goede jaar wisseling,
Bedankt namens de Cosmic Dragon Club team en Lady Lynn

 

* Als u een geldelijk bedrag stort op de rekening van Cosmic Dragon Club van meer dan €100,00 krijgt u van Lady Lynn haar Nederlands talig boek “De Onthulling” als bedankt cadeau. Svp uw email of naw gegevens sturen aan haar.