Cosmic Wind Water voor Cursus, workshop en veilingen

Er is nog heel veel te leren over de Kosmische energie zoals die in het Oosten wordt beoefend. Krijg een breed inzicht in het gehele levenspatroon van onze geschiedenis, zoals ‘stardust’ van de kosmos. Volg een van de vele opleidingen en workshops van World Of Wind Water Academy in Bussum, want kennis leidt tot méér kennis. En per slot kennis is macht!

De periode van 8 is bijna ten einde.
De periode van 9 begint vanaf 2024 t/m 2044.
Wat betekent dit voor ieder? Periode van 8 was een 20 jaar periode van harmonie, welvaart en welzijn maar aan het einde is het een nare periode van bezinning, loslatingen en afsluitingen. Gezondheid van de mens kreeg een dauw door COVID waardoor, vaccinaties, mondkapjes en lockdown het gevolgen waren.

Hoe kunnen wij verhelpen of iets aan doen? Heeft Covid alleen narigheid of ook zijn positief kant laten zien, door de mens leert de mens kennen? Er gebeurt van de meest ondenkbare en bepaalde bewegingen komen tot stand, goed en kwaad.
Krijgen wij te maken met een wereld oorlog? Dit en meer kunnen we door de basis leer van de “Flying Stars” of vliegende sterren van de kosmos of de verplaatsing van de planeten kunnen leren calculeren. Een leer van oudsher maar altijd met veel bescheidenheid worden beoefend.
Kennis is Macht maar delen is Kracht!

Ondersteunend websites :

www.cosmicgreendragon.nl

www.cosmicwindwater.nl