Member worden

Wat is het doel van de Stichting?

Doel van de stichting “Children of the Future Foundation”

Naam : Stichting Children of the Future Foundation
Met registratie bij de Kamer van Koophandel nr.
Bestuurders : Remi L.H.T. Gerkens – voorzitter
C.S.H. Gerkens-Lim (Oprichtster) – Secretariaat
C.J. Gerkens – penningmeester
Zittingstermijn voorlopig onbeperkt.

De doelstelling van deze stichting is een soort “nalatenschap” te creëren.
Lynn wil iets van haar kennis en cultureel erfgoed nalaten voor kinderen, kleine kinderen en oudere kinderen van derden die met problemen zitten.

Lynn wil kinderen helpen om zelfstandiger te zijn, om geluk te vinden met hetgeen wat zij hebben en ook de waardering die zij verdienen. Ziek, gezond of leergierige, kinderen van alle huidskleuren en afkomsten. Kinderen zijn onschuldig en kunnen een ring van bondgenootschap vormen. Jong of oudere kinderen, of ze alleen staan of als gezin in moeilijker tijden verkeren of een gebrek van financiën hebben.

Ook ouderen die alleen zijn en eenzaam voelen of hulp nodig hebben met boodschappen of even een bezoek afleggen kan door de Stichting geregeld worden. Een klein cadeau of een bos bloemen om hen op te vrolijken is ook onderdeel van mijn bedoelingen. Zoals met Covid veel van ons kennissen er alleen voor stonden. Voor die mensen kookte wij en brachten het eten samen met Remi om hen een hart onder de riem te steken.

Dit alles is Lynn’s droomwens van een nalatenschap onder de paraplu van STICHTING CHILDREN OF THE FUTURE FOUNDATION.
Ook ondersteunt Lynn de DIEREN IN NOOD zoals stichting Dierenlot. Lynn wil graag de kerken helpen in landen zoals in Zuid Afrika of Verre Oosten, waar kinderen betrokken zijn bij oorlogen. Momenteel is er oorlog in Ukraine, natuur rampen of kinderen die gepest zijn of in psychische problemen zitten, bieden wij ze een veilige plek in ons hart. Natuurlijk is dit nu nog maar op een kleine schaal, maar we doen wat we kunnen.

Later wil Lynn graag leerboeken gaan schrijven en de rechten nalaten aan de stichting zodat met het verkoop van de boeken de opbrengst wordt gebruikt om kinderen in nood direct te helpen.

Een recente case :
Recente verhaal is van een baby “Adam” van 16 maanden die op oudejaarsdag verbrand was met heet water en naar het brandwonden ziekenhuis is gebracht in Beverwijk. Lynn heeft de moeder met baby en oma naar ziekenhuis Ter Gooi in Blaricum gebracht waarna zij met ambulance naar Beverwijk Brandwonden centrum zijn gebracht.
Kort daarna startte Lynn een “crowd-funding” actie voor het getroffen gezin. Het heeft haar veel moeite gekost maar de opbrengst was heel gunstig. Ze gaf het door aan de vader en oma van Adam om hun onkosten te betalen. De vader moet met zijn 3 jarig dochter iedere dag pendelen van Dronten of Bussum naar Beverwijk met de trein of met Remi zijn auto. Dus ook benzine geld was nodig.
Verblijf van Adam in Beverwijk was al sinds 31 december 2021 tot februari 2022.

Baby Adam wordt op 17 jan 2022 ook nog geopereerd aan zijn brandwonden transplantatie. Zijn linker arm heeft ook schade opgelopen.

Dit gezin zijn officieel asiel aanvragers bij AZC in Dronten. Zij zijn wegens oorlogsgeweld naar Nederland gevlucht. Dit is een recent voorbeeld wat Lynn’s aandacht trok en meteen met daadkracht haar liefdadigheid uitgevoerd. Over een periode moet baby Adam nog wat onderzoeken en huid transplantaties of operaties ondergaan, wij steunen hem.

Wij als team van de stichting doen dit vrijwillig.

Met vriendelijke groet,

C.S.H. Gerkens-Lim (Lady Lynn)

  • * U kunt ook een vrijwillig schenking/donatie geven t.n.v. Mevrouw C. Gerkens-Lim t.b.v. Cosmic Dragon Club
  • Of : word lid van haar Cosmic Dragon Club.

Met een gunstig schenk-bedrag van : € 16,80 Dan bent u lid voor een jaar! Zonder verplichtingen.

U kunt dit bedrag storten ten name van :

Mevrouw C. Gerkens-Lim t.b.v. “CDC donatie/sponsor/*lid” (* kruis aan)
Rabobank rekening nr. NL32 RABO 0333 579 666
BTW-ID: NL863610626B01

Ten gunste van : Stichting Children of the Future Foundation

Als *lid kunt u tot maximaal 4 keer per jaar een workshop van Lady Lynn bijwonen en bij aankoop in de showroom heeft u voordeeltjes en kortingen.

Er is ook een “platform” en een “forum” met deskundigen waar u uw vragen kunt stellen en kennis maken met andere die ook hetzelfde interesse hebben in de Cosmic Wind & Water filosofie.  Kinderen van 6 tot 18 jaar krijgen gratis begeleiding of coaching.

Lady Lynn’s wens is haar nalatenschap via haar verkoop van o.a. diensten en boeken aan de club te schenken om goede doelen voor het milieu, “MENS EN DIER” te kunnen ondersteunen.

Een van haar project is de Children of the Future project. Haar diensten kunnen mensen in alle niveaus baatten.

Meer informatie op de website.