Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GooiseNetwerkBorrel 11 oktober 2018

11 oktober 2018 @ 17:00 - 22:00

Meld je aan voor de presentatie en de GooiseNetwerkBorrel op donderdag 11 oktober in het NH Hotel in Naarden.

Presentatie: Energiekansen voor uw bedrijf in wet en regelgeving. Aansluitend business, netwerken & heerlijke gratis bites.

Main Energie presenteert de wet milieubeheer, specifiek het onderdeel energie en hoe hier als bedrijf mee om te gaan, met uitleg wat deze wet inhoudt. Tevens wordt er een aantal quick fixes belicht die je toe kan passen en ook slimme tips en tricks voor besparingen d.m.v. isolatie en apparatuur binnen je bedrijf.

Ontvangst: 16.00 uur. De organisatie zorgt voor gratis parkeren, koffie, thee en water. Aanvang presentatie: 16.15 uur, napraten en rondvraag, einde ca 17.00 uur. Aansluitend loop je de GooiseNetwerkBorrel in en geniet je van de gratis bites welke je worden aangeboden door Sligro Hilversum & Almere.

Wil je bij de presentatie en de GNB aanwezig zijn op 11 oktober? Meld je dan nu als bedrijf aan (verplicht) vóór 9 oktober.

Sfeervolle achtergrondmuziek, free parking voor alle bezoekers en er worden businessgifts verloot.
Het beloofd weer een mooie middag te worden! Ontmoet ondernemers van 17.00 – 20.00 uur in het NH Hotel Naarden! Maak je agenda vrij en zorg dat je er bij bent!

De Gooise Netwerk Borrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke borrel met wisselend programma die 10 x per jaar wordt georganiseerd. De bijeenkomst is voor ondernemers, managers, directeuren en anderen die hun netwerk willen uitbreiden.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2018
Tijd:
17:00 - 22:00

Organisator

GooiseNetwerkBorrel

Locatie

NH Naarden
IJsselmeerweg 3,
Naarden, Noord-Holland 1411AA Nederland
+ Google Maps